Benoeming Ine Koender-Deters en Alice Snijders-Veldhuis

Geplaatst op
07 maart 2019
deel dit bericht
op social media

Tot ons genoegen heeft het College van Burgemeester en Wethouders onze voordracht overgenomen en Ine Koenders-Deters en Alice Snijders-Veldhuis benoemd als leden van de jeugd en Wmo-raad Enschede.

Per 01 maart zijn Ine Koenders-Deters en Alice Snijders-Veldhuis benoemd voor een eerste termijn als nieuwe leden van de jeugd en Wmo-raad-raad (in afwachting van de installatie een integrale adviesraad Sociaal Domein).

Ine Koenders-Deters (1953) heeft 46 jaar ervaring als leerkracht in het openbaar basisonderwijs, waarvan de laatste tien jaar als directeur. Vanwege haar functie is zij veel in aanraking gekomen met de jeugdzorg en de wijkteams in Enschede. Door het werken met kinderen en ouders heeft zij veel oog gekregen voor de verschillende doelgroepen onder de inwoners van Enschede.

Alice Snijders-Veldhuis (1955), is vanaf 1997 tot januari 2019 werkzaam geweest bij het ROC van Twente. Na haar docentschappen is zij vooral werkzaam geweest in het coördineren van onderwijsprojecten en het (persoonlijk) begeleiden van studenten in allerlei (kwetsbare) situaties. Daarbij heeft zij veel ervaring opgedaan met jeugdhulpverlening in allerlei vorm en met de brede complexe situaties zoals deze voorkomen in de gezinshulpverlening. Gelet op haar kennis.